Tapiola

Tapiola tarjoaa vakuutuspalveluiden ohella säästö-, sijoitus- ja pankkipalveluita. Tapiolan toimipisteitä sijaitsee 56 paikkakunnalla. Tämän lisäksi Tapiolan asiakkaita palvelee 100 yrittäjävetoista palvelupistettä ja 600 vakuutusasiamiestä.

Tapiola-vakuutusyhtiön tarjontaan kuuluvat mm. seuraavat vakuutukset:

Eläkevakuutus, ajoneuvovakuutus (Tapiola autovakuutus ja liikennevakuutus), henkivakuutus, kotivakuutus, henkivakuutus, tapaturmavakuutus, sairausvakuutus, lapsivakuutus, matkavakuutus, metsävakuutus, sairauskuluvakuutus sekä venevakuutus.

Tapiola ja Yrittäjäin Fennia omistavat yhdessä vahinkotarkastuspalveluita tuottavan Suomen Vahinkotarkastus SVT Oy:n. Suomen Vahinkotarkastus SVT Oy:llä on yhteensä 60 vahinkotarkastajaa ympäri Suomen.

Tapiola on vakuutuksenottajien omistama vakuutusytiö. Yhtiö ei jaa osinkoja vaan tulos jaetaan asiakashyvityksniä ja vakuutusmaksujen alennuksina.

Tapiolan Omistaja-asiakas saa mm. keskittämisalennuksia vakuutus- ja pankkipalveluista sekä maksuttoman turvatarkastuksen ja hätäpalvelun.

Koko Tapiola-ryhmä muodostuu Keskinäinen Vakuutusyhtiö Tapiola (Vahinko-Tapiola), Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Tapiola (Eläke-Tapiola) ja Keskinäinen Henkivakuutusyhtiö Tapiola (Henki-Tapiola) vakuutusyhtiöistä sekä Tapiola Varainhoito Oy ja Tapiola Pankki Oy pankki- ja sijoitusyhtiöistä.