Fennia

Fennia on kotimainen keskinäinen asiakkaiden omistama vahinkovakuutusyhtiö. Fennia omaa 60 eri toimipistettä. Fennia tarjoaa puhelin ja verkkopalvelun henkilökohtaisten tapaamisten lisäksi. Fennia tarjoaa palveluita yritysten ja yrittäjien lisäksi myös yksityisille henkilöille.

Fennia vakuutukset tarjoaa mm. seuraavia vakuutuksia:

Yrittäjän ja yrityksen vakuutukset, kotivakuutus, tapaturmavakuutus, sairausvakuutus, matkavakuutus, ajoneuvovakuutus (Fennia autovakuutus ja liikennevakuutus), venevakuutus, eläinvakuutus ja metsävakuutus.

Fennia-ryhmä on suomalainen vakuuutusyhtiöryhmä. Se muodostuu kahdesta keskinäisestä vakuutusyhtiöstä ja niiden omistamasta vakuutusoasakeyhtiöstä. Fennia-ryhmään kuuluu Fennia (Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia) vahinkovakuutusyhtiö, Henki-Fennia (Vakuutusosakeyhtiö Henki-Fennia) henkivakuutusyhtiö sekä Eläke-Fennia (Keskinäinen Vakuutusyhtiö Eläke-Fennia) eläkevakuutusyhtiö. Nykyinen Fennia syntyi vuonna 2001, kun nimi vaihtui Yrittäjäin Fennia nimestä pelkäksi Fenniaksi. Yrityksen historia ulottuu kuitenkin vuoteen 1882 saakka.